Ανίχνευση παραφίνης – Επαλήθευση της δήλωσης «χωρίς παραφίνη»
$170.47
Τι είναι η παραφίνη;
Η παραφίνη είναι μια κηρώδης ουσία που προέρχεται από το πετρέλαιο και χρησιμοποιείται συχνά στα καλλυντικά λόγω των μαλακτικών και προστατευτικών ιδιοτήτων της. Όπως και με το ορυκτέλαιο, ορισμένοι καταναλωτές προτιμούν να αποφεύγουν την παραφίνη λόγω της προέλευσής της ή της αίσθησης βαρύτητας που μπορεί να αφήνει στο δέρμα.
Γιατί είναι σημαντική η ανίχνευση της παραφίνης;
Όπως και το ορυκτέλαιο, η παραφίνη είναι ένα συστατικό που προέρχεται από το πετρέλαιο και το οποίο ορισμένοι καταναλωτές προτιμούν να αποφεύγουν στα προϊόντα περιποίησης του δέρματος τους. Αυτή η υπηρεσία σας βοηθά:
- Επαληθεύστε τους ισχυρισμούς περί «απουσίας παραφίνης»: Προσδιορίστε με ακρίβεια την παρουσία ή την απουσία παραφίνης στις συνθέσεις σας.
- Να ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένες προτιμήσεις: Να προσελκύει καταναλωτές που αναζητούν ενεργά εναλλακτικές λύσεις αντί για συστατικά με βάση το πετρέλαιο.
- Ενίσχυση των αξιών της μάρκας: Προώθηση της εικόνας του προϊόντος ως «καθαρού» ή «φυσικού».
Ανίχνευση παραφίνης
Το εργαστήριό μας προσδιορίζει με ακρίβεια την παρουσία ή την απουσία παραφίνης στα σκευάσματά σας. Αυτό επιτρέπει στις εταιρείες να επικυρώνουν επιστημονικά τους ισχυρισμούς τους σχετικά με την απουσία παραφίνης και να ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες προτιμήσεις των καταναλωτών όσον αφορά συγκεκριμένα προφίλ συστατικών. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να διασφαλίσετε την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να διασφαλίσετε ότι τα προϊόντα σας ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της αγοράς και υπερβαίνουν τις προσδοκίες ποιότητας.