Parafiinin havaitseminen – parafiinittomuusväitteen tarkistaminen

SKU: CC100110

$170.47

Mitä parafiini on?

Parafiini on öljystä saatava vahamainen aine, jota käytetään usein kosmetiikassa sen pehmentävien ja suojaavien ominaisuuksien vuoksi. Kuten mineraaliöljyn kohdalla, jotkut kuluttajat haluavat välttää parafiinia sen alkuperän vuoksi tai siksi, että se voi jättää iholle raskaan tunteen.

Miksi parafiinin havaitseminen on tärkeää?

Kuten mineraaliöljy, myös parafiini on öljytuotteista peräisin oleva ainesosa, jota jotkut kuluttajat haluavat välttää ihonhoitotuotteissaan. Tämän palvelun avulla voit:

  • Varmista ”parafiinittomat” väittämät: Selvitä tarkasti, sisältyykö parafiinia tuotteidesi koostumuksiin vai ei.
  • Vastaa erityisiin mieltymyksiin: Houkuttele kuluttajia, jotka etsivät aktiivisesti vaihtoehtoja öljypohjaisille ainesosille.
  • Brändiarvojen vahvistaminen: Tukea tuotteen ”puhdasta” tai ”luonnollista” asemointia.

Parafiinin havaitseminen

Laboratoriomme määrittää tarkasti, sisältyykö valmisteisiinne parafiinia vai ei. Tämän ansiosta tuotemerkit voivat tieteellisesti todentaa parafiinittomuusväitteensä ja vastata kuluttajien erityisiin mieltymyksiin tiettyjen ainesosaprofiilien suhteen. Ottakaa rohkeasti yhteyttä meihin varmistaaksenne tuotteidenne laadun ja turvallisuuden. Ottakaa rohkeasti yhteyttä meihin varmistaaksenne, että tuotteenne täyttävät markkinoiden vaatimukset ja ylittävät laatuodotukset.